Кремль хоче відкрити «представництва» КНДР у Донецьку та Луганську - Центр нацспротиву

Кремль хоче відкрити «представництва» КНДР у Донецьку та Луганську - Центр нацспротиву

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін умовив Кім Чен Ина відкрити "дипломатичні представництва" Північної Кореї в тимчасово окупованих Донецьку та Луганську.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

Так, згідно з інформацією ЦНС, за результатами зустрічі диктаторів 13 вересня була підписана низка домовленостей, які стосуються тимчасово загарбаних територій України. Створення псевдодипломатичних установ є однією з них.

Встановлено, що головним завдання цих "представництв" буде сприяння завезенню на загарбані території робітників та залучення північнокорейських громадян до виконання там будівельних робіт.

Як зауважили в Центрі нацспротиву, такі дії Кремля засвідчують відсутність достатньої кількості робітників із самої Росії чи трудових мігрантів із Центральної Азії, які могли би бути залучені як для зведення на тимчасово захоплених територіях України інженерно-фортифікаційної інфраструктури для російських військ, так і для будівництва в інтересах загарбницьких псевдоадміністрацій.

Читайте також: Перемога України допоможе врегулювати конфлікт у Придністров'ї - Санду

Спроби вербування трудових мігрантів до лав російських військ уже були зафіксовані навесні-влітку. поточного року. У Центрі нацспротиву не виключають, що робітничі загони із громадян КНДР будуть застосовані в інтересах підтримки російських загарбників.

За даними ЦНС, наприкінці липня Міністерство закордонних справ Росії вже утворило на загарбаних територіях Донецької та Луганської областей свої регіональні "представництва", серед завдань яких –залучення іноземців до трудової міграції та сприяння створенню ними підприємств у цих регіонах.

Також ці псевдоустанови займаються відкриттям нових псевдодипломатичних представництв і подібних "організацій", які дадуть підстави говорити в подальшому про "міжнародне визнання" належності цих територій Росії. До 2022 року подібну роль грали "представництва" так званої Співдружності невизнаних держав: Абхазія, Нагірно-Карабаська Республіка, Гагаузія, Придністровська Молдавська Республіка і Південна Осетія.

Читайте також: Медведєв заявив, що Росія може приєднати до себе окуповані регіони Грузії

Як повідомлялося, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин перебував у Росії з візитом із 13 по 17 вересня.

Зокрема, у ході поїздки лідер КНДР зустрівся із Путіним. Переговори між диктаторами відбулися на космодромі "Восточний" в Амурській області.

Путін після переговорів із Кім Чен Ином заявив, що в галузі військово-технічного співробітництва Росія і КНДР мають певні перспективи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-