Шмигаль: Разом вистоїмо, переможемо та відбудуємо сильну і вільну європейську державу

Шмигаль: Разом вистоїмо, переможемо та відбудуємо сильну і вільну європейську державу

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, який взяв участь в урочистостях у Києві з нагоди Дня Незалежності, висловив переконання, що наш народ вистоїть, переможе у розв’язаній Росією жорстокій війні та відбудує сильну, вільну європейську країну.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду написав у мережі Х (колишній Твіттер).

«З Днем Незалежності, Україно! Сьогодні ми знову боремося за власне майбутнє. Дякую кожному, хто захищає нашу свободу. Разом ми вистоїмо, переможемо та відбудуємо. Сильну, вільну та європейську державу. Слава Україні», - написав Шмигаль.

У Телеграмі глава українського уряду нагадав про те, що вдруге українці відзначають День Незалежності в час повномасштабної війни за нашу свободу.

"Я дякую кожному захиснику та кожній захисниці, які зі зброєю в руках боронять рідну землю. Дякую волонтерам, рятувальникам, медикам та вчителям. Дякую енергетикам та комунальникам. Кожен на своєму місці робить все що може, аби день перемоги настав якнайшвидше", - додав Прем'єр-міністр.

Читайте також: Європейський дім без України може бути лише незавершеним довгобудом - Зеленський

Як підкреслив під час виступу на урочистостях у Києві Президент Володимир Зеленський, Україна заслуговує і буде серед найкращих світових альянсів і світових лідерів.

Як відомо, у четвер, 24 серпня, Україна святкує 32-у річницю Незалежності.

День Незалежності України - щорічне свято в Україні, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Цей документ, ухвалений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголосив створення самостійної української держави.

Фото: Денис Шмигаль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-