Європейський дім без України може бути лише незавершеним довгобудом - Зеленський

Європейський дім без України може бути лише незавершеним довгобудом - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україна заслуговує і буде серед найкращих світових альянсів і світових лідерів.

Про це він сказав під час виступу на урочистостях у Києві з нагоди Дня Незалежності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Довгий час Україну намагалися штучно розділити на табори, щоб нашій державі було неможливо увійти в потрібний альянс. Українська сміливість заслуговує бути тільки в найкращих світових альянсах. Україна заслуговує бути серед лідерів світу. І буде!”, - сказав глава держави.

Читайте також: Європейські лідери вітають українців з Днем Незалежності

Він підкреслив, що Українська держава вже гарантує спільну європейську безпеку, адже, за його словами, така безпека неможлива без міцності українських воїнів, без потенціалу Україну, без свободи та праці всіх українців.

Водночас Президент наголосив, що світ чує і підтримує Україну, але що б не відбувалося у світі, Україна має бути в силах захистити себе завжди.

“Наш спільний європейський дім без України може бути лише незавершеним довгобудом. Дякую кожному лідеру, який це розуміє”, - відзначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський - про намагання розхитати Україну зсередини: Будуть законодавчі ініціативи

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден привітав українців із Днем Незалежності, наголосивши на поточній підтримці України в її боротьбі за свободу й допомозі країні у довгостроковій перспективі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-