Глава МЗС Кулеба прокоментував чутки щодо своєї відставки

Глава МЗС Кулеба прокоментував чутки щодо своєї відставки

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, коментуючи чутки про свою відставку, що він продовжує працювати, а «жодна посада не є вічною».

Про це Кулеба сказав в ефірі програми «Сніданок з 1+1», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Глава української дипломатії зазначив, що його призначили на посаду міністра в березні 2020 року, а почали «звільняти» в жовтні. За його словами, якщо чутки хтось поширює, значить, це комусь потрібно.

«Я працюю. Жодна посада не є вічною. Я абсолютно спокійно ставлюсь до всього. Я ще на початку сказав, що піду (з посади – ред.) за двох обставин: перша – якщо Президент попросить мене піти, а друга – якщо я зайду в якесь принципове протиріччя із зовнішньою політикою і не вважатиму можливим над цим працювати», – зазначив Кулеба.

Читайте також: Кулеба: Працюємо з країнами G20, щоб голос України почули на саміті в Нью-Делі

На початку серпня у ЗМІ з'явилася інформація, що очільнику МЗС Дмитру Кулебі готують заміну. МЗС нібито може очолити представник Офісу президента або ж депутат Верховної Ради із команди Зеленського.

Як повідомлялося, глава МЗС Дмитро Кулеба у середу, 16 серпня, розповів про завершення співбесіди з 16 кандидатами на посади послів, які пройшли перший в історії відкритий набір послів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-