Трамп знову заявив, що за добу міг би зупинити війну в Україні

Трамп знову заявив, що за добу міг би зупинити війну в Україні

Відео
Укрінформ
Експрезидент країни Дональд Трамп пояснив, як у разі своєї перемоги на виборах хоче змусити президентів України та Росії укласти мирну угоду.

Про це він заявив в інтерв'ю Fox News, передає Укрінформ.

"Я дуже добре знаю Зеленського, і я дуже добре знаю Путіна, навіть краще. І у мене були хороші стосунки з ними обома. Я б сказав Зеленському: "Досить. Ви повинні укласти угоду", - сказав Трамп.

Читайте також: Трамп хоче відкласти слухання справи про секретні документи на після виборів, прокуратура – проти

Натомість до Путіна він би звернувся зі словами: "Якщо ви не укладете угоду, ми дамо йому дуже багато. Ми дамо (Україні, - ред.) більше, ніж вони коли-небудь отримували, якщо доведеться".

Колишній лідер США та чинний претендент на місце кандидата в президенти від Республіканської партії сказав, що у разі повернення до Білого дому, він би міг укласти мирну угоду між Росією та Україною протягом 24 годин.

"Я укладу угоду за один день. Один день", - наголосив Трамп.

За його словами, нинішній президент США Джо Байден не здатний мати справу зі світовими лідерами, адже "ці люди різкі, жорсткі та загалом злі".

Читайте також: Активісти хочуть не допустити Трампа до виборів на підставі конституційної норми

Як раніше повідомляло агентство, минулого місяця експрезидент США Дональд Трамп стверджує, що він відтермінував вторгнення військ РФ до України на кілька років.

Раніше він також вже заявляв, що росія не напала б на Україну, якби він був головою Білого дому, а також що завершив би війну шляхом переговорів між Путіним та Зеленським за 24 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-