РФ намагається створити світ, де не має значення не тільки свобода, а й людина - Зеленський

РФ намагається створити світ, де не має значення не тільки свобода, а й людина - Зеленський

Укрінформ
Президент України взяв участь у конференції із залученням керівників найбільших та найперспективніших глобальних компаній, інвесторів та філантропів – Allen & Co. Sun Valley Conference.

Про це Володимир Зеленський повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

"Звичайно, ми говорили про російську війну проти України та свободи, про нашу перемогу, про Україну перемоги та про інвестиції в Україну Ми воюємо за свою країну. Ми воюємо за свій народ. Але глибинний сенс цієї війни полягає в тому, що ми боремося за таке життя – не тільки для нашої країни, – у якому свобода має значення", - розповів Президент.

За його словами, жоден із присутніх на конференції не став би тим, ким він є, на землі, яку контролює Росія або на яку претендує російська диктатура. Їхні ідеї та таланти, їхні компанії не змогли б досягти успіху там, куди прийшли російські військові.

Читайте також: Зеленський обговорив із президентом ПАР підготовку до Глобального саміту миру

"Це інший світ, який намагається створити російська диктатура. Світ, у якому не має значення не тільки свобода, але й людина. Це не той світ, яким має стати наш світ. Саме тому ми боремося. Саме тому ми повинні перемогти", - наголосив Зеленський.

Глава Української держави висловив вдячність усім у світі, хто допомагає Україні в досягненні перемоги.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-