Зеленський заявив про підготовку нових рішень РНБО щодо санкцій

Зеленський заявив про підготовку нових рішень РНБО щодо санкцій

Укрінформ
Влада готує нові рішення Ради національної безпеки і оборони стосовно санкцій.

Про це сказав у відеозверненні Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

“Цього тижня ми ще не закінчили заплановану міжнародну роботу. Ще будуть важливі переговори для України. І вже готуємося до наступних тижнів. Ми жодного дня не будемо зменшувати нашу міжнародну активність, зокрема те, що стосується Формули миру, гарантій безпеки для України на шляху в НАТО і домовленостей із партнерами щодо зброї для України та щодо санкцій проти Росії. Готуємо й нові рішення РНБО щодо санкцій”, - сказав глава держави.

Читайте також: Масштабних загроз з боку Білорусі на сьогодні немає - Президент

Він також поінформував, що провів нараду щодо військової освіти. За словами Президента, досвід українських військових і набуті ними компетенції мають бути інтегровані в оновлену українську військову освіту.

“Зрозуміло, що ця галузь на державному рівні заслуговує суттєвого оновлення. І дуже важливо, щоб до дискусії про таке оновлення були залучені ті, хто зараз практично захищає нашу державу та вже тренує захисників і захисниць”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Кожен успіх кожної нашої бойової бригади заслуговує на вдячність – Зеленський

Як повідомлялося, Верховна Рада схвалила та внесла на розгляд Ради національної безпеки і оборони пропозиції щодо застосування санкцій до 36 представників спортивних організацій Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-