Посол ФРН звернулася до українців на завершення своєї дипмісії: Україна залишається зі мною

Посол ФРН звернулася до українців на завершення своєї дипмісії: Україна залишається зі мною

Відео
Укрінформ
Посол Німеччини Анка Фельдгузен, яка завершує свою дипломатичну місію в Україні, записала прощальне відео у київському парку ім. Тараса Шевченка.

Як передає Укрінформ, відеозвернення Фельдгузен, вдягненої у вишиванку, оприлюднило у Твіттері Посольство Німеччини в Україні.

"У цьому парку я часто гуляла з дорогими мені людьми, і я тут бачила найжахливіше у своєму житті - влучання ракети у дитячий майданчик. Я дуже дякую ЗСУ - вони захищають свою Батьківщину, і водночас вони захищають мене і мою команду. Я вдячна долі, що могла бути тут з вами під час Революції Гідності, першого нападу Росії на Україну і під час повномасштабного вторгнення... Я ніколи не забуду ці роки. Вони змінили мене, як і всіх вас. Хоч я і їду з України, Україна залишається зі мною. У міністерстві в Берліні я буду працювати і над підтримкою України", - сказала посол Німеччини.

Читайте також: Анка Фельдгузен у липні завершить роботу на посаді посла ФРН в Україні

Як повідомлялося, посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен після завершення своєї каденції займатиметься в Міністерстві закордонних справ ФРН проєктами зі стабілізації в інших країнах, зокрема в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-