Данілов не виключає кадрових рішень на засіданні РНБО щодо стану укриттів

Данілов не виключає кадрових рішень на засіданні РНБО щодо стану укриттів

Єдині новини
Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов допустив імовірність кадрових рішень на майбутньому засіданні РНБО в п'ятницю, яке стосуватиметься стану укриттів в Україні.

Про це Данілов сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Президент дав доручення зібрати засідання РНБО. Після тих трагічних подій, які відбулися в Києві було дано завдання перевірити всі укриття на території нашої країни. Така перевірка відбулася. Була дана оцінка. І в п'ятницю на засіданні РНБО буде розглядатися це питання. Буде доповідь міністра Клименка. Буде доповідь ще одного міністра, який безпосередньо відповідав за перевірку. І по результатам доповіді будуть прийняті відповідні рішення», - сказав Данілов.

Він не виключає, що можуть бути і кадрові рішення з урахуванням чутливості питання.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський скликає засідання Ради національної безпеки і оборони України на 23 червня.

Читайте також: Зачинене укриття: директора департаменту КМДА відправили під домашній арешт

Вночі 1 червня російські війська вкотре атакували Київ ракетами. Ворог випустив у напрямку столиці 10 "Іскандерів". Усі знищила протиповітряна оборона. Унаслідок ракетного удару постраждали 19 людей, троє з них загинули, зокрема 9-річна дівчинка.

Родичі постраждалих заявили, що укриття, до якого люди прибігли під час повітряної тривоги, було зачиненим. 3 червня суд обрав запобіжні заходи чотирьом особам, затриманим у зв’язку із загибеллю людей біля укриття в Деснянському районі Києва.

Після трагедії у столиці розпочалася посилена перевірка укриттів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-