Єрмак - про ракетний обстріл Києва: Путін готовий нехтувати безпекою керівників іноземних держав

Єрмак - про ракетний обстріл Києва: Путін готовий нехтувати безпекою керівників іноземних держав

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін відчуває повну безкарність і тому пока своїми ракетами, які випущені по Україні в той час, коли до столиці приїхали лідери африканських країн, що він готовий нехтувати безпекою керівників іноземних держав.

Про це заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Чергова терористична атака на столицю відбита. Повітряні сили збили 6 ракет «Калібр» та 6 «Кинжалів», а ще БПЛА росіян. Ракетна атака Росії відбулася саме тоді, коли до столиці приїхали лідери африканських країн. Путін хоче продемонструвати, що він готовий нехтувати безпекою лідерів іноземних держав, йому фактично байдуже, оскільки він відчуває повну безкарність", - написав Єрмак. 

За його словами, на місці лідерів африканських країн може опинитися будь-хто. "Ми пам‘ятаємо, що ракети летіли також тоді, коли до України прибув Президент США Джо Байден, а також Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш", - зауважив керівник ОП.

Читайте також: Росія може поповнювати кількість «Калібрів» – Гуменюк

Він наголосив, що світ має зрозуміти, що зараз необхідна консолідація і максимально жорстка позиція щодо Росії, потрібно показати силу державі, яка підриває глобальну безпеку і діє терористичними методами. 

"Ми повинні об‘єднатися навколо Формули миру Президента Володимира Зеленського. Альтернативи їй не існує. І обговорити подальші кроки ми повинні на Глобальному саміті миру. Лише сильна дипломатія і сильна позиція може покласти край тероризму Росії. Бо це стосується кожного, кожної держави, яка хоче існувати і зберегти світовий порядок", - сказав керівник ОП.

Як повідомляв Укрінформ, вдень Росія здійснила чергову ракетну атаку на Україну. В українському небі були знищені шість “Кинджалів”, шість “Калібрів” і два розвідувальні БпЛА ворога.

На Київщині внаслідок ракетного удару пошкоджені приватні будинки, є постраждалі серед населення.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-