Зеленський: Ми ніякі меседжі путіну вже давно не відправляємо

Зеленський: Ми ніякі меседжі путіну вже давно не відправляємо

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що Україна ні своїми діями, ні своїми зустрічами з представниками цивілізованого світу ніякі меседжі росії і президенту путіну вже давно не відправляє, а бореться виключно за свою землю.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з учасниками Саміту країн Північної Європи та України у Гельсінкі, відповідаючи на питання, чи є ця зустріч якимось меседжем для росії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми ніякі меседжі росії і президенту путіну вже давно не відправляємо. Ми боремося за свою державу і суто на нашій землі. Нам все одно, що відбувається в росії і з громадянами росії. Нам не все одно, що відбувається з Україною, на територію якої прийшла російська агресія", - наголосив Президент.

Він підкреслив, що Україна має лише один меседж до всього світу: це об'єднання заради миру.

Читайте також: Зеленський про удар безпілотників по кремлю: Ми не атакували ані путіна, ані москву

"У мене меседж тільки до всього світу, який не займався окупацією нашої незалежної території, - це об'єднання , щоб витіснити російську федерацію з нашої незалежної, суверенної території, щоб закінчилась війна. Я вважаю, що усі держави, які дійсно хочуть миру на європейському континенті, у всьому світі, повинні об'єднуватися для того, щоб ця війна закінчилася", - підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у середу прибув із візитом до Фінляндії, де взяв участь у саміті Україна – Північна Європа.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-