Світ отримає війну з Четвертим рейхом, якщо обере ганебний мир з рф – Данілов

Світ отримає війну з Четвертим рейхом, якщо обере ганебний мир з рф – Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов переконаний, що світ отримає війну з російським Четвертим рейхом, якщо обере ганебний мир з рф.

Про це він написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"У разі якщо світ обере ганебний мир, він отримає нову війну з російським Четвертим рейхом", – заявив Данілов.

За його словами, формулу Перемоги України і демократії можна обговорювати, але формула поразки відома усім.

Читайте також: Україна ухвалить рішення про контрнаступ в останній момент – Данілов

"Історія вчить: ніякої повної та безумовної капітуляції агресора. Залиште Третій рейх у кордонах до 1941 року з анексованими й окупованими територіями Австрії, Чехословаччини, Польщі, Франції. Запросіть Гітлера в ООН на засідання Радбезу. Легітимізуйте фашистську владу і відновіть business as usual з постачальниками Вермахту. Залиште за дужками знищені міста, геноцид, терор, катування, тисячі вбитих, серед яких – сотні безневинних дітей, зруйновані долі… і далі продовжуйте тиснути руку путіну на різноманітних самітах, зустрічах і перемовинах", – написав секретар РНБО.

Читайте також: У США відповіли на заяву медведєва про «зникнення» України з мапи світу

Як повідомлялося, у листопаді Президент Володимир Зеленський презентував Українську формулу миру. Зокрема, йдеться про забезпечення радіаційної, ядерної, продовольчої, енергетичної безпеки, звільнення всіх полонених і депортованих, виконання Статуту ООН і відновлення територіальної цілісності України та світового порядку, виведення російських військ і припинення бойових дій, повернення справедливості, протидію екоциду, недопущення ескалації, фіксацію закінчення війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-