росія намагатиметься ліквідувати Зеленського політично – Данілов

росія намагатиметься ліквідувати Зеленського політично – Данілов

Укрінформ
У російської федерації не вийшло фізично ліквідувати Президента України Володимира Зеленського, тому тепер держава-агресор намагатиметься ліквідувати його політично.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив у інтерв'ю Укрінформу.

"Завдання щодо ліквідації Володимира Зеленського російська федерація не зняла з порядку денного. У них не вийшло фізичної ліквідації глави Української держави, тому зараз вони намагатимуться займатися політичною ліквідацією", – сказав Данілов.

За його словами, росія прагне політичної ліквідації Президента України, бо він "усьому світові показав і довів, що є лідером нації, лідером країни", що точно не влаштовує росіян.

Коментуючи ймовірну загрозу фізичної ліквідації глави Української держави, секретар РНБО зауважив, що "гарячий період" у цьому питанні був наприкінці лютого – на початку березня минулого року. "Зараз ми цього не спостерігаємо, але загроза для Президента існує завжди. Тому відповідні інституції все це відпрацьовують у відповідний спосіб", – додав Данілов.

Читайте також: «Залежить від поведінки країни-терориста»: Данілов розповів про варіанти деокупації Криму

Як повідомлялося, від початку широкомасштабної війни російські спецслужби вже 12 разів намагалися вчинити замах на Президента України Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-