Нові санкції проти росіян - Президент підписав три укази

Нові санкції проти росіян - Президент підписав три укази

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав три укази для реалізацій рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо санкцій проти низки росіян, зокрема, російських спортсменів, а також - причетних до викрадення українських дітей.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

Відео: ОП

“Сьогодні є нові рішення нашої держави щодо санкцій проти тих, хто причетний або допомагає росії вести війну і знищувати життя та людей. Підписав три укази для реалізації рішень РНБО: проти тих росіян, які причетні до викрадення українських дітей, проти тих представників російської сфери спорту, які намагаються поставити спорт на службу агресії, і проти тих, хто допомагає тримати структури найманців у росії для війни проти України й усіх вільних людей”, - сказав Зеленський.

Він наголосив, що тиск України та світу на державу-терориста триватиме.

Читайте також: Сили оборони збили ворожий літак під Авдіївкою - Зеленський

Як повідомлялося, 23 лютого Верховна Рада затвердила рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 лютого "Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фінансових установ російської федерації", введене в дію указом Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-