Від початку війни РНБО провела 45 засідань - Данілов

Від початку війни РНБО провела 45 засідань - Данілов

Укрінформ
З початку повномасштабного вторгнення росії Рада національної безпеки й оборони провела 45 засідань.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«45 засідань РНБО відбулося з початку агресії під головуванням нашого Президента. Більше того, про це мало хто знає, кожного дня є спілкування Президента з усіма ключовими представниками сектору безпеки й оборони. Він з нами спілкується кожного дня. У нас немає ні суботи, ні неділі, ніяких вихідних», - заявив Данілов.

Він відзначив, що всі питання, які розглядалися на засіданнях РНБО ще перед початком повномасштабного вторгнення, стосувалися війни, в тому числі питання санкцій, питання Віктора Медведчука, інших агентів впливу.

Читайте також: Медведчук розповів стільки, що вистачить на багатьох – Данілов

Нині засідання відбуваються щотижня, а інколи і двічі на тиждень, але зараз не той час, коли варто публічно розповідати про це, зауважив секретар Радбезу. Він також повідомив, що з міркувань безпеки за час війни всі 22 члени РНБО збирались очно лише двічі.

Данілов додав, що триває робота стосовно санкцій: «Учора відбулося засідання РНБО. Розглядалося санкційне питання... Ми продовжуємо свою роботу. За цей час дуже багато колаборантів і тих людей, які потребують включення до санкційного списку - вони саме через рішення РНБО проходили».

Читайте також: Данілов: Є ознаки того, що росія готується до ескалації в лютому

Як повідомляв Укрінформ, Данілов заявив, що інформація про те, нібито Україна не готувалася до війни, не відповідає дійсності. За його словами, апарат РНБО розпочав цю підготовку ще у грудні 2019 року.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-