Стефанчук передав Пелосі список із військовими потребами України

Стефанчук передав Пелосі список із військовими потребами України

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук провів зустріч зі спікеркою Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, під час якої передав список із військовими потребами України.

Про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Це розмова справжніх друзів. Розмова про звірства росіян, катування мирних жителів в Ізюмі та багатьох містах, які росіяни прийшли «визволяти»… Про санкції проти рф, заборону видачі віз росіянам і російську пропаганду. І, звичайно, про підтримку. Підтримку України! Нам потрібна зброя - список із військовими потребами передав шановній Ненсі Пелосі", - написав Стефанчук.

Крім того, він подякував США за лідерство у консолідації світової підтримки України. Також Голова ВР висловив вдячність Конгресу США за виділення з початку повномасштабної російської агресії майже 53,6 млрд дол.

Читайте також: США оголосили про виділення нового пакета зі зброєю для України на $600 мільйонів

"Ми солідарні у головному. Ніхто не має права малювати нову мапу світу та нав‘язувати іншим країнам свої імперські амбіції", - додав Стефанчук.

Як повідомлялося, 14 вересня Стефанчук прибув до Берліна, де візьме участь у Конференції голів парламентів країн Групи семи.

Фото: Ruslan Stefanchuk, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-