Відбір директора НАБУ: Кабмін вніс зміни щодо роботи комісії

Відбір директора НАБУ: Кабмін вніс зміни щодо роботи комісії

Укрінформ
Кабінет Міністрів вніс зміни в положення про комісію з відбору керівника Національного антикорупційного бюро України.

Як передає Укрінформ, про це під час засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Голова Спеціальної антикорупційної прокуратури призначений. Тепер вносимо зміни в положення про комісію з відбору керівника Національного антикорупційного бюро. Ці зміни дадуть можливість усім членам комісії брати участь у такому відборі», - сказав Шмигаль, наразі не уточнивши деталей.

Читайте також: «Довгоочікуване і позитивне»: посли G7 привітали призначення глави САП

Він нагадав, що установче засідання комісії з відбору директора НАБУ відбулось у вівторок, 26 липня, і від імені уряду закликав комісію невідкладно зібратися та якнайшвидше розпочати роботу з відбору кандидатів на посаду керівника Антикорупційного бюро.

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня заступник керівника Офісу Президента Андрій Смирнов заявив, що після оголошення фінальних результатів конкурсу з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури має бути розблоковано роботу комісії з відбору кандидатів на посаду директора Національного антикорупційного бюро, оскільки одна людина є одночасно членом обох конкурсних комісій.

Читайте також: Генпрокурор представив колективу САП нового керівника

Раніше НАБУ очолював Артем Ситник. Кабмін 12 квітня проголосував за звільнення Ситника у зв’язку із закінченням семирічної каденції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-