Із сесійної зали ВР вигнали депутата-«шанувальника» лукашенка за військову форму

Із сесійної зали ВР вигнали депутата-«шанувальника» лукашенка за військову форму

Відео
Укрінформ
Нардепа Шевченка, який не приховує свою прихильність до самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка, вигнали із сесійної зали через військову форму.

Відповідне відео оприлюднив у Фейсбуці народний депутат Володимир В’ятрович, передає Укрінформ.

“Сеанс екзорцизму під куполом Ради або білоруська дрг у парламенті. Депутати Європейської Солідарності вигнали із зали засідань ВР ватника і фаната самозванця лукашенка Євгенія Шевченка, який посмів одягнути на себе однострій ЗСУ. Не дозволимо ганьбити честі справжніх захисників України!”, - йдеться у дописі.

На кадрах видно, що група депутатів виганяють Шевченка із сесійної зали та вимагають, аби він зняв військову форму ЗСУ. Шевченко зняв з себе куртку та вийшов нібито для того, щоб перевдягнутись.

Читайте також: Вертоліт і літак родини Медведчука передали ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня 2021 самопроголошений президент білорусі лукашенко зустрівся з народним депутатом України Євгенієм Шевченком, який тоді був членом парламентської фракції "Слуга народу", в президентському палаці. Парламентарій поїхав до Мінська попри те, що політичні відносини між Україною та білоруссю восени 2020 року було поставлено на паузу через рішення не визнавати перемогу лукашенка на президентських виборах.

У травні 2021 року Шевченка виключили з фракції "Слуга народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-