МЗС представило пріоритети публічної дипломатії на чотири роки - Джапарова

МЗС представило пріоритети публічної дипломатії на чотири роки - Джапарова

Фото
Укрінформ
Команда Міністерства закордонних справ України та Українського інституту презентувала представництвам дипмісій та міжнародних організацій й фондів пріоритети публічної дипломатії на 2021-2025 роки.

Про це у Facebook повідомила перший заступник Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, передає Укрінформ.

Презентація під назвою "Публічна дипломатія МЗС 2.0": Посилення голосу України в складних умовах гібридних загроз" відбулась у будинку Митрополита, що на території Національного заповідника «Софія Київська».

Читайте також: РНБО затвердила стратегію деокупації Криму

Команда МЗС представила українським іноземним партнерам ключові елементи стратегії публічної дипломатії нашої країни, її цілі та завдання. Низка проєктів була презентована, виходячи зі стратегічних напрацювань - на культурному, гастрономічному, цифровому, експертному та науково-освітньому напрямах.

"Зміцнення комунікаційних спроможностей, посилення компетенцій дипломатів і розвиток напряму публічної дипломатії є надзвичайно важливим в умовах нових зовнішніх викликів та цифровізації світу. Попри триваючу російську агресію та окупацію Криму, ми прагнемо розкрити себе світові як країна надзвичайних людей, можливостей, динаміки та унікальної природи. Країну, яка прагне членства в ЄС та НАТО та надзвичайно швидкими темпами реформує майже всі сфери життя", - зазначила Джапарова.

Читайте також: МЗС запустило у Фейсбуці ролики про українських дипломаток

Як раніше повідомляло агентство, Рада національної безпеки та оборони затвердила стратегію деокупації та реінтеграції Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-