У 179 виборчому окрузі стартував процес проміжних виборів народного депутата

У 179 виборчому окрузі стартував процес проміжних виборів народного депутата

Укрінформ
У Харківській області в одномандатному виборчому окрузі № 179 (Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський і Сахновщинський райони) розпочинається виборчий процес проміжних виборів народного депутата України.

Про старт виборчого процесу інформує пресслужба Центрвиборчкому у Facebook.

«Сьогодні, 16 січня, розпочинається виборчий процес проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі (Харківська область), призначених Комісією на неділю, 15 березня 2020 року», - йдеться у повідомленні.

Загалом, за попередніми підрахунками ЦВК, у цих виборах зможуть взяти участь понад 146 тисяч виборців. Голосування відбуватиметься на 189 виборчих дільницях.

Згідно з календарним планом, затвердженим комісією 3 січня, відсьогодні і до 3 лютого включно відбуватиметься висування кандидатів. З 16 січня до 13 лютого включно – подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів.

Читайте також: Новим депутатом Ради замість Венедіктової став один із керівників Atlas Weekend

На окрузі №179 переміг кандидат від «Слуги народу» Олексій Кучер із величезним відривом (51% проти 17% у найближчого суперника – голови Харківської облради Сергія Чернова).

Шостого листопада 2019 року Президент Володимир Зеленський офіційно представив Кучера як нового голову Харківської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-