Санкції проти Росії підтверджують партнерство з Україною та ЄС - Держдеп

Санкції проти Росії підтверджують партнерство з Україною та ЄС - Держдеп

Укрінформ
Введення нового пакету санкцій США проти Росії в четвер є підтвердженням партнерства Вашингтона з Україною і Євросоюзом у спільних зусиллях щодо примушення РФ припинити її агресію у Східній Європі.

Про це йдеться в офіційному коментарі Держдепартаменту США, поширеному в четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ці санкції підтверджують незмінне партнерство Сполучених Штатів з Україною та Європейським Союзом в об'єднаному протистоянні незаконній спробі анексії та окупації Криму, а також застосування (Росією – ред.) сили для того, щоб отримати контроль над частинами Донецької і Луганської областей Східної України",- підкреслили у зовнішньополітичному відомстві США.

Читайте також: США запровадили нові санкції через агресію Росії проти України

При цьому наголошується, що сьогоднішні дії американської сторони посилюють вагу Кримської декларації від 25 липня 2018 року, в якій зазначається, що "Сполучені Штати не визнають і ніколи не визнаватимуть заявлену Росією анексію Криму".

Як повідомлялося, у четвер офіційний Вашингтон оголосив про запровадження санкцій проти трьох фізичних осіб і дев'яти підприємств, пов'язаних з агресією РФ на Донбасі та в Криму.

Як підкреслили в Мінфіні, вся власність та об'єкти визначених у списку санкцій фізичних і юридичних осіб, які підпадають під юрисдикцію США, блокуються, й будь-кому забороняється здійснювати будь-які операції з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-