Весняні канікули для школярів Києва розпочнуться 25 березня

Весняні канікули для школярів Києва розпочнуться 25 березня

Укрінформ
Весняні канікули для столичних школярів розпочнуться 25 березня і триватимуть до 31 березня включно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 25 березня в Києві для школярів розпочнуться весняні канікули. Причин для їх перенесення наразі немає», – зауважив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, до початку канікул освітні заклади Києва продовжать стандартну роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій на випадок, якщо повітряну тривогу оголосили до початку навчання.

Також Мондриївський повідомив, що для школярів під час канікул у закладах освіти організують гурткову роботу та компенсаторні заняття з різних предметів.

Читайте також: В Одесі перевели на «дистанційку» школи і дитсадки, де поряд немає укриттів

Крім того, для керівників та управлінців галузі «Освіта» Інститут післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка підготував програму психоемоційного відновлення «Будьмо здорові!», а для вчителів – низку вебінарів і тренінгів із питань психологічного розвантаження та підвищення професійної майстерності.

У КМДА нагадали, що з 25 березня школи столиці розпочнуть приймати заяви до 1-х класів. Документи можна буде подати власноруч або в електронному вигляді. Оригінали документів, зокрема медичні довідки, можна надати до закладу освіти пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 11 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-