На столичному Печерську побили журналіста, поліція відкрила справу

На столичному Печерську побили журналіста, поліція відкрила справу

Укрінформ
У Києві правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом побиття журналіста на Печерську.

Про це у Фейсбуці поінформував відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

«Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345-1 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо журналіста», - зазначається у повідомленні.

За попередніми даними, представники медіа отримали інформацію про те, що в одному з офісних приміщень, ймовірно, діє незаконний кол-центр.

«Журналісти прибули за вказаною адресою, де під час спілкування з особами, що перебували в офісі, виник конфлікт. У результаті один із представників ЗМІ отримав тілесні ушкодження», - розповіли у пресслужбі.

Читайте також: У Кривому Розі охоронець підприємства побив оператора каналу «Рада» - йому оголосили підозру

Наразі поліцейські встановлюють всіх учасників та детальні обставини інциденту.

Раніше ЗМІ поінформували, що у столичному бізнесцентрі «Алмаз» кілька невідомих, які, ймовірно, є працівниками шахрайського кол-центру, напали на журналістів видання «СтопКор».

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника міністра культури та інформаційної політики Тараса Шевченка, для України тема безпеки журналістів є пріоритетом. Він додав, що держава розглядає інформбезпеку не лише через призму боротьби з дискримінацією, а й у контексті захисту прав громадян на отримання інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-