У Кривому Розі охоронець підприємства побив оператора каналу «Рада» - йому оголосили підозру

У Кривому Розі охоронець підприємства побив оператора каналу «Рада» - йому оголосили підозру

Укрінформ
У Кривому Розі повідомили про підозру охоронцю підприємства, який перешкоджав роботі журналістів телеканалу «Рада» та побив оператора.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Криворізької північної окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом умисного заподіяння журналісту побоїв у зв’язку із здійсненням ним законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

«За даними слідства, підозрюваний - охоронець підприємства перешкоджав виконанню редакційного завдання журналістів телеканалу «Рада». З метою недопущення їх до приміщення підприємства він наніс декілька ударів по руці оператора та по його відеокамері», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Нападники на квартиру журналіста Ніколова отримали $1000 від замовника - поліція

Чоловіка затримали, наразі йому обрали запобіжний захід у вигляду нічного домашнього арешту.

Як у Фейсбуці повідомляє поліція Дніпропетровської області, злочин стався 13 лютого на території Покровського району міста. Конфлікт виник між працівником одного з акціонерних товариств міста та журналістами загальноукраїнського телеканалу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у ході досудового розслідування у справі про Bihus.Info розпочали ще одне кримінальне провадження, а саме за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-