Кличко доручив Київзеленбуду оперативно зайнятися ліквідацією наслідків пожежі на Осокорках

Кличко доручив Київзеленбуду оперативно зайнятися ліквідацією наслідків пожежі на Осокорках

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко доручив КП "Київзеленбуд" оперативно зайнятися ліквідацією наслідків пожежі біля озера Тягле на Осокорках.

Як передає Укрінформ, про це Кличко написав у Телеграмі.

"Дякую пожежним та рятувальникам за професійну роботу в надзвичайно складних умовах. Та дякую небайдужим киянам, які теж долучилися минулої ночі до ліквідації пожежі біля озера Тягле на Осокорках", - зазначив Кличко. 

За його словами, міська влада одразу звернулася до правоохоронців щодо розслідування і зʼясування причин масштабної пожежі в екосистемі.

"Департаменту екології КМДА та КП "Київзеленбуд" доручив оперативно зайнятися ліквідацією наслідків надзвичайної події та оновленням зеленої екологічної зони", - наголосив Кличко.

Читайте також: У столиці судитимуть підрядника за розтрату ₴200 тисяч на ремонті доріжок у «Гідропарку»

Як повідомлялось, пожежа виникла ввечері 5 березня біля озера Тягле на площі близько 3 гектарів. Її локалізували о 23:15 та ліквідували о 23:57.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко доручив правоохоронним органам, екологічним службам та іншим уповноваженим відомствам з’ясувати причини та наслідки пожежі на Осокорківських озерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-