Для учнів київських шкіл канікули почнуться завтра і триватимуть до 7 січня

Для учнів київських шкіл канікули почнуться завтра і триватимуть до 7 січня

Укрінформ
Зимові канікули для київських школярів розпочнуться у суботу, 23 грудня, і триватимуть до 7 січня включно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація із посланням на заступника голови КМДА Валентина Мондриївського.

«Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 23 грудня в Києві для школярів розпочнуться зимові канікули. Причин для їх перенесення наразі немає. Для школярів під час канікул у закладах освіти буде організована гурткова робота та компенсаторні заняття з різних предметів», – заявив він.

Також Мондриївський зауважив, що і під час канікул, і після, Інститут післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка пропонує педагогічним колективам та вчителям методичний супровід щодо подолання освітніх втрат (діагностування, оцінювання, оптимізація навчальних програм, корегування календарно-тематичних планів, обрання форм роботи, методичний інструментарій тощо).

Читайте також: Шмигаль: На укриття в школах і дитсадках наступного року виділимо 2,5 мільярда

За словами заступника голови КМДА, заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу у форматі, в якому працюють зараз.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області зимові шкільні канікули розпочнуться в різний час і триватимуть від двох до трьох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-