У Києві за тиждень виявили 89 нелегалів з Росії, Азербайджану і Туреччини

У Києві за тиждень виявили 89 нелегалів з Росії, Азербайджану і Туреччини

Укрінформ
У столиці за тиждень комплексних профілактичних заходів «Мігрант» працівники міграційної служби виявили 89 незаконних мігрантів з Росії, Азербайджану і Туреччини.

Про це повідомляє Державна міграційна служба, передає Укрінформ.

Із них 29 – нелегальні мігранти, щодо яких прийнято 25 рішень про примусове повернення з України і 4 рішення – про видворення з території держави.

«Київ і область завжди були лідерами в Україні за кількістю виявлених неврегульованих мігрантів. Це легко пояснити ширшими можливостями для іноземців у пошуках заробітку, та і загалом дещо кращим рівнем життя. Війна не змінила настроїв незаконних мігрантів, Київ навіть в умовах постійних ворожих обстрілів залишається бажаним для багатьох іноземців. І ми б цьому щиро раділи, якби всі гості країни були законослухняними. Інакше це може нести пряму загрозу безпеці воюючої країни», – зазначив начальник Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Вячеслав Гузь.

Зазначається, що практичний етап операції «Мігрант» триватиме в Україні до 22 грудня. Міграційна служба спільно з СБУ та підрозділами Нацполіції планують подальші перевірки ринків, будівельних майданчиків і розважальних закладів з метою виявлення нелегальних мігрантів.

Читайте також: Міграційна служба запустила англійську версію сервісу перевірки документів

Як повідомляв Укрінформ, зі Львова депортували росіянку, яка намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-