Рух закритою ділянкою столичного метро дублюють 77 автобусів і 20 тролейбусів

Рух закритою ділянкою столичного метро дублюють 77 автобусів і 20 тролейбусів

Карта
Укрінформ
На маршрутах №2-М та №43-К, що дублюють рух закритою ділянкою «синьої» гілки метрополітену, продовжують працювати 77 автобусів та 20 тролейбусів.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Наразі внесено зміни у роботу світлофорних об’єктів для надання права пріоритетного проїзду рухомому складу громадського транспорту вулицею Васильківською та проспектом Голосіївським. Також, завдяки посиленню роботи маршруту № 50-К вдалося частково переорієнтувати потік пасажирів з Оболонсько-Теремківської лінії метрополітену на Святошинсько-Броварську", - повідомляють у КМДА,

За інформацією Департаменту транспортної інфраструктури КМДА фахівці працюють над терміновим запровадженням відокремленої смуги руху для громадського транспорту на вул. Васильківській та площі Либідській. Рух відокремленою смугою планують організувати вже з понеділка, 11 грудня.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня влада Києва оголосила про зупинення руху поїздів на відрізку між станціями "Либідська" і "Деміївська".

Читайте також: Надзвичайної події в Київському метрополітені не сталося, їй вчасно запобігли - КМДА

За попередніми даними, вказані обставини виникли у зв’язку з розгерметизацією тунелю та появою тріщин у його стінах, що призвело до підтоплення тунелю на вказаній ділянці метрополітену.

У зв’язку з підтопленням тунелів правоохоронці почали досудове розслідування.

У Департаменті патрульної поліції повідомили деталі змін в організації дорожнього руху у столиці після підтоплення частини станцій метро на "синій" гілці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-