Організація дорожнього руху після підтоплення метро - в поліції розповіли деталі

Організація дорожнього руху після підтоплення метро - в поліції розповіли деталі

Укрінформ
У Департаменті патрульної поліції повідомили деталі змін в організації дорожнього руху у столиці після підтоплення частини станцій метро на "синій" гілці.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в повідомленні на порталі Міністерства внутрішніх справ.

За словами першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, у звʼязку із перерозподілом потоків транспортних засобів будуть впроваджені зміни у дорожньому русі та збільшена кількість патрулів на вулицях Києва.

"Перш за все говоримо про площу Либідську. Там є два розворотних кільця, які завантажені припаркованими транспортними засобами. Наразі для полігшення ситуації ці два кільця потрібно зробити проїзними лише для громадського транспорту".

Відтак, зазначив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, решта транспортних засобів переправлять на розворот на вулиці Велику Васильківську та Антоновича. Це дозволить полегшити рух громадського транспорту та перерозподілити рух автомобілів та вантажівок.

Окрім того, повідомив Білошицький, на вулиці Антоновича облаштують додаткову зупинку громадського транспорту ближче до входу в метрополітен.

Читайте також: В організацію руху на дорогах Києва внесли зміни після підтоплення станцій метро - Клименко

Також на більш завантажених відрізках доріг у столиці запровадять зміни в роботі світлофорів, додав він.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня влада Києва оголосила про зупинення руху поїздів на відрізку між станціями «Либідська» і «Деміївська» Оболонсько-Теремківської лінії метро.

За попередніми даними, вказані обставини виникли у зв’язку з розгерметизацією тунелю та появою тріщин у його стінах, що призвело до підтоплення тунелю на вказаній ділянці метрополітену.

У зв’язку з підтопленням тунелів правоохоронці почали досудове розслідування.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації із підтопленням декількох станцій метро вирішила впровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг Києва.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-