У Печерському районі Києва без тепла залишились 27 житлових будинків

У Печерському районі Києва без тепла залишились 27 житлових будинків

Укрінформ
У Печерському районі Києва без теплопостачання залишились 27 житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Після опадів та низької температури в столиці України триває усунення наслідків негоди. Для виконання робіт дорожні служби задіяли понад 420 одиниць спецтехніки та понад 4 500 співробітників для ручного прибирання. Шляхопроводи, вулиці, тротуари та зупинки громадського транспорту обробляються протиожеледними засобами», - ідеться у повідомленні.

Задіяна необхідна кількість сил і засобів, зауважили в КМВА і наголосили, що, згідно з правилами благоустрою столиці, підприємства, установи й організації повинні прибирати від снігу та ожеледі прилеглу територію.

Читайте також: У Миколаєві мешканці сотень будинків на дві доби залишаться без тепла через ремонт

Як підкреслили в КМВА, через неприбраний сніг та ожеледь уже цього сезону травмувалися сотні киян.

За інформацією КМВА, станом на 9:00 несприятливі погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій в столиці, ситуація контрольована. Системи життєзабезпечення міста працює у штатному режимі і в цілому забезпечує нормальні умови життєдіяльності населення.

Водночас зафіксовано одне локальне пошкодження в Печерському районі. Тимчасово без тепла перебувають 27 житлових будинків. Ведуться аварійно-ремонтні роботи. За планом, пошкодження буде ліквідовано до кінця доби.

Відключень електроенергії не було, споживання електрики частково збільшено, але доведено без обмежень, пасажирський транспорт працює за штатним графіком, рух вулицями відбувається в штатному режимі, підготовлені пункти обігріву.

Читайте також: В Україні через бойові дії та технічні причини знеструмлені 408 населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, у Києві та області 8 грудня сніжитиме, на дорогах ожеледиця. У столиці температура вдень 1-3° морозу, на Київщині вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-