В Україні завтра сніг та дощ, вдень - до 5° морозу

В Україні завтра сніг та дощ, вдень - до 5° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю очікується сніг та дощ, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, в північних та західних областях вночі до 9° морозу, вдень до 6° морозу, на решті території впродовж доби 0-5° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У північних, Вінницькій та Харківській областях сніг, у більшості центральних, східних та південних областей сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь; у західних областях без істотних опадів, на Закарпатті та Прикарпатті місцями туман. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура у північних та західних областях вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території впродовж доби 0-5° морозу, на півдні країни 0-5° тепла, вдень в Криму 6-11° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 8 грудня сніжитиме, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу, на Київщині вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Згідно з прогнозом, 9 грудня на Лівобережжі країни пройде невеликий, у східних областях помірний сніг, у південних областях невеликий дощ з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Температура у північних та західних областях вночі 5-10° (у Волинській, Рівненській та Житомирській областях місцями до 13° морозу), вдень 2-7° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни вночі та вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах

10 грудня істотні опади не прогнозуються, лише у східних та північно-східних областях ймовірний невеликий сніг. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у східних та північно-східних областях 1-6° морозу, на півдні країни вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

На дорогах, крім південних областей, місцями ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

У Києві та області 9-10 грудня без істотних опадів. Вітер північно-східний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. На дорогах місцями ожеледиця. У столиці температура 9 грудня вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу; 10 грудня вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°; на Київщині 9 грудня вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу; 10 грудня вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 11-12 грудня в південній частині дощ, вночі з мокрим снігом; на решті території очікується сніг, вдень на Правобережжі з дощем; вночі 11 грудня у східних областях без опадів. Температура у східних, північно-східних областях вночі 4-10° морозу, вдень 1-6° морозу, у південній частині вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла (в Криму вночі 1-5°, вдень 4-9° тепла), на решті території вночі 1-6° морозу (12 грудня у західних областях близько 0°), вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У столичному регіоні 11-12 грудня очікується сніг, вдень з дощем. У Києві температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-