Напередодні роковин Голодомору РФ здійснила наймасованішу атаку дронів на Київ - Кличко

Напередодні роковин Голодомору РФ здійснила наймасованішу атаку дронів на Київ - Кличко

Укрінформ
Вночі 25 листопада, напередодні 90-х роковин Голодомору, армія РФ влаштувала наймасованішу атаку дронів на Київ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

Він наголосив, що сьогодні для українців трагічна дата - 90 років страшному Голодомору. Понад 10 мільйонів українців тоталітарна Росія закатувала голодом. І 90 років намагалась приховати будь-які свідчення цього геноциду.

"Сьогодні Росія прагне знищити українців ракетами, дронами, залишити без тепла і світла взимку, руйнує наші міста і села. Знову чинить геноцид українського народу", - зауважив мер Києва.

За його словами, цієї ночі, напередодні дати Голодомору, “російські варвари влаштували наймасованішу атаку дронів на столицю".

Кличко заявив: "Ми памʼятаємо, а світ знає і про злочини, скоєні 90 років тому. І зробимо все, щоб наші діти та онуки памʼятали про те, що Росія робить сьогодні".

Читайте також: У Києві після повітряної атаки знеструмлені 77 будинків та 120 установ

На переконання мера столиці, агресор має бути покараний раз і назавжди, аби наступні покоління українців не гинули через його хворобливі фантазії.

Як повідомляв Укрінформ, за даними речника Київської міської військової адміністрації Михайла Шаманова, ППО збила понад 40 повітряних цілей, які летіли на Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-