У Києві відновили ще два будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів – Кличко

У Києві відновили ще два будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів – Кличко

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко перевірив, як відновили пошкоджені російськими обстрілами два сусідніх будинки на вулиці Глибочицькій в Шевченківському районі.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомляє у Телеграмі.

«В одну нову багатоповерхівку російська ракета влучила у квітні 2022, зруйнувавши перші два поверхи та загалом 15 квартир. Тоді одна людина загинула, близько 10 зазнали поранень», - зазначив міський голова.

Вдруге ракета влучила за 2 місяці в будинок, розташований впритул. «Пошкодило три верхніх поверхи, були повністю зруйновані 12 квартир. Ще 80 осель отримали пошкодження різного ступеня. Без жертв, на жаль, теж не обійшлося - загинув чоловік. Ще кількох людей поранило», - повідомив Кличко.

Міський голова заявив, що на сьогодні будинки повністю відновили. За його словами, в деяких квартирах, за бажанням їх власників, зробили соціальний ремонт. За місяць завершать благоустрій прилеглої території.

Читайте також: У Києві відремонтували ще три житлові будинки, пошкоджені внаслідок обстрілів

«Минулого року в Києві відновили 11 найбільш пошкоджених будинків, цього року - ще 6 разом із будинками на Глибочицькій. Але цього року до них додалися кілька будинків, що зазнали суттєвих ушкоджень внаслідок російських атак. Їх місто теж відновлює», - зазначив Кличко.

Як повідомлялося, у Києві на початку літа минулого року розпочали відновлення 17 найбільш пошкоджених російськими обстрілами житлових будинків, з них 11 відновили у минулому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-