У Києві відремонтували ще три житлові будинки, пошкоджені внаслідок обстрілів

У Києві відремонтували ще три житлові будинки, пошкоджені внаслідок обстрілів

Відео
Укрінформ
У Києві цього року відремонтували 3 житлові будинки, що зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів, зокрема один на проспекті Свободи та два на вулиці Межовій у Подільському районі.

Про це у Телеграмі повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

“Перевірив, як відремонтували ще 3 житлові будинки з найбільш пошкоджених російськими обстрілами. Відновлювальні роботи в будинку на проспекті Свободи та двох будинках на вулиці Межовій у Подільському районі завершені”, - зазначив Кличко.

Він зауважив, що ці 5-поверхівки, споруджені у 1960-х роках, постраждали одночасно, коли у березні минулого року російська ракета вибухнула за кілька метрів від будівель. Вибуховою хвилею й уламками вибило вікна та дверні балконні блоки, вхідні двері до під’їздів. Були зруйновані системи внутрішніх комунікацій, конструкції даху та покрівля. З’явилися тріщини на сходових маршах та перегородках, стиках панелей, усередині будівель.

"На сьогодні будинки повністю оновлені, мають і сучасний утеплений фасад, у переважній більшості квартир зробили аварійний ремонт", - зазначив Кличко.

Крім того, він перевірив, як триває відновлення 2 багатоповерхівок на вулиці Глибочицькій. В один житловий будинок російська ракета влучила навесні минулого року, в сусідній - улітку.

“Роботи там масштабні, бо були значні руйнування. Будівельники на цих об’єктах посилено працюють, щоб завершити відновлювальні роботи до середини липня цього року”, - повідомив міський голова.

Читайте також: У «Дії» запустили програму державної допомоги єВідновлення

За його словами, днями пошкоджень зазнала багатоповерхівка у Святошинському районі, куди влучили уламки російського дрона. Цей будинок місто теж оперативно відновлюватиме.

Як повідомлялося, у Києві на початку літа минулого року розпочали відновлення 17 найбільш пошкоджених російськими обстрілами житлових будинків, з них 11 відновили минулого року.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-