На добудову житлових комплексів Київміськбуду потрібно ₴17,7 мільярда

На добудову житлових комплексів Київміськбуду потрібно ₴17,7 мільярда

Укрінформ
На фінальну добудову 20 житлових комплексів Холдинговій компанії «Київміськбуд» потрібно 17,7 млрд грн, з яких 4,5 млрд грн – на завершення будівництва девʼяти ЖК від Укрбуду.

Як передає Укрінформ, про це в коментарі Forbеs.ua повідомили представники забудовника.

«Сума коштів для добудови 20 житлових комплексів з портфеля «Київміськбуд» становить 17,7 млрд грн, повідомила Forbes пресслужба забудовника» - йдеться в повідомленні.

Раніше директор департаменту продажу та маркетингу Київміськбуду Тетяна Маркова наголошувала про потребу у 24 млрд грн. Згодом в компанії уточнили, що 24 млрд грн – це сума, яку Київміськбуд матиме у разі продажу усієї нерухомості, яка є у портфелі компанії та знаходиться на різних стадіях будівництва.

За даними холдингу, сума у 17,7 млрд грн включає 4,5 млрд грн, необхідних на добудову девʼяти ЖК, які компанія отримала від збанкрутілої компанії «Укрбуд».

Читайте також: Київміськбуд призупинив будівництво об’єктів

Як повідомлялося, Національна поліція України проводить слідчі дії у справі щодо розтрати бюджетних коштів під час закупівлі квартир у Києві, у тому числі і в Київміськбуді. Керівник Київміськбуду Ігор Кушнір відсторонений від виконання обовʼязків.

Фото з сайту budport.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-