Київ отримав ще шість вагонів метро із Польщі

Київ отримав ще шість вагонів метро із Польщі

Відео
Укрінформ
Київський метрополітен отримав ще шість вагонів в рамках допомоги від колег із Варшави.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Днями ще шість варшавських вагонів прибули до Києва в рамках технічної допомоги від польських колег. Загалом столичне метро отримало 18 вагонів, постачання ще 42 планується до кінця поточного року», - ідеться у повідомленні.

«Фахівці підприємства поетапно здійснюють огляд та перевірку отриманих вагонів, зокрема механічної частини. Попри те, що вагони серії № 81-717 також експлуатуються на лініях київського метрополітену, є низка розбіжностей, які необхідно врахувати при огляді та перевірці всього обладнання», – зазначив начальник комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

У КМДА нагадали, що інвентарний парк вагонів КП «Київський метрополітен» складає 821 вагон різних моделей та років випуску, із яких 656 вагонів радянського виробництва.

Рухомий склад потребує обов’язкових регламентних робіт. Так, кожні 480 тисяч км (раз на 4 роки) вагони проходять заводський (від поточного до капітального) ремонт.

Читайте також: У київському метро запрацювала дитяча локація від ЮНІСЕФ

У рамках ремонтних робіт проводять профілактику та ревізію обладнання системи керування, гальмівної системи, двигунів та здійснюють інші заходи для забезпечення безперебійної роботи рухомого складу та необхідного рівня безпеки руху.

Як повідомляв Укрінформ, у травні київська підземка отримала першу партію - шість вагонів метрополітену - від Варшави як благодійну допомогу столиці.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-