НСЗУ за два місяці виплатила за Програмою медичних гарантій понад ₴21 мільярд

НСЗУ за два місяці виплатила за Програмою медичних гарантій понад ₴21 мільярд

Укрінформ
За лютий і січень Національна служба здоровʼя виплатила медичним закладам понад 21 млрд грн за чотирма напрямками меддопомоги.

Про це НСЗУ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"21,25 млрд грн оплатила НСЗУ надавачам медичної допомоги за Програмою медичних гарантій за січень і лютий 2024 року. Зокрема, за видами допомоги: Спеціалізована медична допомога - 14,7 млрд грн; Первинна медична допомога - 3,9 млрд грн; Екстрена медична допомога - 1,7 млрд грн; Реімбурсація - 764,6 тис грн", - йдеться у повідомленні.

В НСЗУ нагадали, що Програма медичних гарантій-2024 включає 44 пакети послуг та охоплює всі основні види медичної допомоги: первинну, спеціалізовану допомогу, екстрену, паліативну допомогу та реабілітацію в сфері охорони здоров’я як дорослим, так і дітям.

Читайте також: В Україні понад 70% закладів «первинки» надають послуги з ментального здоровʼя

Знайти законтрактовані медзаклади можна на дашборді “Укладені договори” на сайті НСЗУ у розділі “Е-дані”. Також адресу лікарень надасть оператор контакт-центру НСЗУ за номером 16-77.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 січня почала діяти Програма медичних гарантій на 2024 рік, її бюджет становить понад 159 млрд гривень, з яких 5,2 млрд гривень виділено на реімбурсацію лікарських засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-