Габек назвав галузі України, в яких зацікавлені працювати великі німецькі підприємства

Габек назвав галузі України, в яких зацікавлені працювати великі німецькі підприємства

Укрінформ
Серед великих німецьких підприємств є зацікавленість у роботі в Україні в галузі сільського господарства, медицини та в оборонній промисловості.

Про це заявив віцеканцлер і міністр економіки та захисту клімату ФРН Роберт Габек на пресконференції, передає кореспондент Укрінформу.

"Є велика зацікавленість великих підприємств працювати тут. Традиційно, в галузі сільського господарства, медицини, зростає зацікавленість і в оборонній промисловості. Вони хочуть працювати, виробляти тут – це, по-перше, сигнал підтримки з одного боку, з другого - вони підприємства і, значить, хочуть заробляти гроші. Вони бачать Україну як частину європейського ринку і бачать її шанси”, – сказав він.

Габек додав, що обговорив із першим віцепремʼєр-міністром – міністром економіки України Юлією Свириденко та міністром енергетики Германом Галущенком економічну, енергетичну і оборонну співпрацю, спроможності нашої економіки та наслідки руйнувань загарбниками інфраструктури.

Читайте також: Україна і Німеччина обговорили проєкти у сфері енергетики та оборони

“Ремонтувати інфраструктуру потрібно якомога швидше, в цьому дусі ми і продовжимо працювати”, – наголосив віцеканцлер, зазначивши, що німецькі підприємці говорили про свої можливості організувати фінансування.

Як повідомлялося, Роберт Габек прибув до Києва з неанонсованим візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-