У Варшаві відбуваються переговори міністрів сільського господарства України і Польщі

У Варшаві відбуваються переговори міністрів сільського господарства України і Польщі

Укрінформ
У Варшаві тривають переговори міністрів сільського господарства України і Польщі Миколи Сольського і Чеслава Сєкєрського з представниками українських та польських організацій аграріїв.

Про це у соцмережі X повідомило Міністерство сільського господарства і розвитку села, передає Укрінформ.

“У Міністерстві сільського господарства тривають переговори міністра Чеслава Сєкєрського з міністром сільського господарства України Миколою Сольським за участі заступника міністра Міхала Колодзєйчака та заступника міністра економіки України Тараса Качки. У зустрічі беруть участь представники польських та українських сільськогосподарських організацій”,- йдеться в повідомленні.

У Варшаві 28 березня відбудеться засідання урядів України і Польщі на чолі з прем’єр-міністрами обох країни Денисом Шмигалем і Дональдом Туском.

Читайте також: Український експорт суттєво не впливає на зменшення цін на зерно у Польщі - IPF

Як повідомляв Укрінформ, постійні представники ЄС ухвалили сьогодні продовження дії так званих автономних заходів торгівлі (торговельного безвізу) для України на наступний рік на основі тексту, погодженого раніше за підсумками переговорів між Бельгійським головуванням ЄС, Єврокомісією і Європарламентом, з єдиним уточненням щодо умов застосування захисних обмежувальних заходів.

Фото: Х Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-