МВФ прийме рішення щодо наступного траншу для України 11 грудня

МВФ прийме рішення щодо наступного траншу для України 11 грудня

Укрінформ
Виконавча рада МВФ планує зібратися наступного понеділка для обговорення питань другого перегляду програми EFF для України, що відкриє можливість для отримання наступного траншу для української економіки.

Про це повідомила в четвер на пресбрифінгу у Вашингтоні директор Департаменту з питань комунікацій Фонду Джулія Козак, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Очікується, що в понеділок, 11 грудня, Виконавча рада розгляне питання щодо другого перегляду», – зауважила представниця Фонду.

Вона підтвердила, що в разі позитивного рішення наступний транш за програмою МВФ для України становитиме близько 900 млн дол.

Читайте також: Потреби України цьогоріч становлять $45 мільярдів: глава НБУ сказав, скільки вже отримали

Як повідомляв Укрінформ, Рада виконавчих директорів МВФ 31 березня 2023 року затвердила чотирирічну програму в рамках Механізму розширеного фінансування (EFF) для України у розмірі 15,6 млрд дол.

10 листопада Прем’єр-міністр України повідомив про досягнення домовленості з МВФ на рівні персоналу про другий перегляд програми EFF, що уможливіть виділення вже третього траншу для України за програмою Фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-