Шмигаль обговорив із президенткою ЄБРР спільні ініціативи у сфері енергетики

Шмигаль обговорив із президенткою ЄБРР спільні ініціативи у сфері енергетики

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із президенткою Європейського банку реконструкції та розвитку Оділь Рено-Бассоспільні ініціативи, зокрема у сфері енергетики.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Фейсбуці.

«Європейський банк реконструкції та розвитку — один із найважливіших партнерів України. Радий вітати з візитом у Києві президентку ЄБРР Оділь Рено-Бассо та її команду», - зазначив очільник уряду.

Шмигаль нагадав, що «ЄБРР взяв зобов’язання інвестувати в нашу державу 3 млрд євро протягом двох років. Підтримка банку дозволяє забезпечувати стабільність роботи у сфері критичної інфраструктури та приватного сектору».

«Обговорили реалізацію спільних ініціатив, зокрема у сфері енергетики. ЄБРР готує нові проєкти з НЕК «Укренерго» й НАК «Нафтогаз України», - зазначив Шмигаль.

За його словами, під час зустрічі «розповів і про інші перспективні напрямки для інвестицій: ринок гуманітарного розмінування, ВПК, машинобудування, підтримка малого й середнього бізнесу, розвиток ветеранського підприємництва».

«Розраховуємо на активну участь ЄБРР у відновленні України», - наголосив Шмигаль.

Читайте також: Україна реалізує проєкти захисту енергооб’єктів, які ніхто у світі досі не робив - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, ЄБРР планує продовжувати інвестувати близько 1,5 млрд євро на рік в Україну в найближчі два роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-