Санкції проти грального бізнесу закривають схеми на десятки мільярдів - Зеленський

Санкції проти грального бізнесу закривають схеми на десятки мільярдів - Зеленський

Відео
Укрінформ
Санкції проти компаній, пов'язаних із гральним бізнесом, введені 10 березня 2023 року, закривають схеми на десятки мільярдів гривень. 

Як передає Укрінформ, про це сказав Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

"Це більше 280 компаній і 120 людей, які через схеми з гральним бізнесом працювали проти України, виводили кошти з нашої держави та фінансували різні російські комбінації. Рішення готувалося певний час, воно ґрунтовно пропрацьовано і закриває схеми на десятки мільярдів", - заявив він.

Зеленський наголосив, що це не останнє рішення, і Україна захищатиметься всюди.

Читайте також: Parimatch заявляє, що компанії холдингу безпідставно потрапили під санкції

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський указом №145/2023 ввів у дію рішення РНБО від 10 березня 2023 року про санкції проти фізичних і юридичних осіб, пов'язаних, зокрема, з букмекерським та лотерейним бізнесом.

Більшість фізосіб, проти яких запроваджено санкції - громадяни росії. Окрім того, під обмеження потрапили громадяни Великої Британії, Польщі, Нідерландів, Туреччини, Кіпру.

Серед підсанкційних юридичних осіб такі компанії, як "Спортлото", "Спортбет", "Бет.Ру", "Бетсіті", "Матчбет", а також ТОВ "Паріматч", Паріматч Фаундейшн, Паріматч Юнайтед Інвестментс Лімітед та інші. Санкції запроваджено на 50 років.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-