В Абу-Дабі учні української школи завітали до стаєнь кінної поліції

В Абу-Дабі учні української школи завітали до стаєнь кінної поліції

Фото
Укрінформ
Учні Української громадської рідної школи в Абу-Дабі (ОАЕ) здійснили візит до стаєнь кінної поліції місцевого Департаменту спеціального патрулювання поліції.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«На канікулах родини Рідної Школи мали неповторну можливість відвідати стайні Кінної поліції Абу-Дабі. Цей візит не лише подарував нам захопливі моменти та нові знання, але й став справжньою пригодою для дітей та дорослих», – ідеться в дописі.

За повідомленням, учасникам екскурсії було надзвичайно цікаво дізнатися про важливість та функції як Департаменту спеціального патрулювання поліції Абу-Дабі загалом, так і кінної поліції зокрема, познайомитися з елементами екіпірування сучасних поліцейських і їх попередників, побачити різні породи коней та вивчити їх роль в гарантуванні безпеки і порядку в місті.

«Наші серця переповнилися радістю, коли діти (та навіть дорослі!) отримали можливість побути поруч з цими благородними тваринами, погладити їх та навіть погодувати», – поділилися враженнями у школі.

Також учні змогли покататися на дитячій кареті. Кожен учасник візиту отримав подарунки.

Школа висловила щиру вдячність Департаменту спеціального патрулювання поліції Абу-Дабі та його офіцерам за запрошення, теплий прийом, багато цінної інформації та незабутній досвід для українських дітей і дорослих.

Як повідомляв Укрінформ, українські школи в ОАЕ провели дитячий конкурс «Країна талантів».

Фото: Українська громадська рідна школа в Абу-Дабі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-