Посол зустрівся з представниками українських студентських асоціацій у Нідерландах

Посол зустрівся з представниками українських студентських асоціацій у Нідерландах

Фото
Укрінформ
Посол України Олександр Карасевич провів зустріч з представниками українських студентських асоціацій у Нідерландах та обговорив проблеми, з якими стикаються студенти з України, а також можливі шляхи їх вирішення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Нідерландах.

У зустрічі взяли участь представники фундації «Українці в Нідерландах» (Oekraïners in Nederland), Студентської асоціації Адріатичного, Балтійського, Чорного та Азовського морів (ABBA), та української громади з міста Роттердам.

Зокрема, як поінформувала фундація «Українці в Нідерландах», сторони обговорили такі питання: перегляд політики оплати навчання, доступ до наразі недоступних студентських кредитів, стипендіальні можливості, дозволи на роботу для студентів, знижки на транспорт, підтримку в пошуку житла, протидію національним упередженням й підтримку психологічного здоров'я.

Під час відкритої дискусії Олександр Карасевич висловив свою вдячність за зростаючу взаємодію українських студентів як між собою, так і з відповідними навчальними закладами та нідерландським суспільством в цілому.

«Ми сподіваємося на продовження та поглиблення нашої плідної співпраці», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, посол України в Нідерландах Олександр Карасевич та мер міста Бодегравен-Рейвейк Міхаель Граусс відвідали притулок Reeuwijkse Poort, який надає прихисток українцям, що були змушені рятуватися від російської війни. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands, Українці в Нідерландах / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-