У Німеччині провели акцію зі вшанування пам’яті вбитих Росією українських дітей

У Німеччині провели акцію зі вшанування пам’яті вбитих Росією українських дітей

Фото
Укрінформ
На головній площі німецького міста Єна відбувся мітинг для вшанування пам’яті загиблих через російську війну українських дітей, а також великодній марш за мир і свободу в Україні.

Про це Укрінформу повідомила ініціативна група «Українці в Єні».

Завдяки українцям і німецьким друзям, які приїхали на демонстрацію солідарності з Україною і протистояння російській агресії в м. Єна з восьми інших міст Федеральної Землі Тюрингія, на акції було 120 учасників.

«Ми всі разом вшанувати пам'ять жертв російської агресії в Україні, нам розділили біль і показали свою солідарність з Україною», – йдеться в дописі.

Під час акції вдалося зібрати 573 євро, які підуть на проєкт «Допомога новонародженим в Україні під час війни» та на медичну допомогу українським захисникам і постраждалим від російської агресії в різних містах України у співпраці з українським благодійним фондом «Всесвітня допомога Україні».

Нагадаємо, у місті Регенсбург (Баварія, Німеччина) 24 лютого відбувся мітинг з нагоди других роковин повномасштабного вторгнення Росії в України та 10 років війни, у якому взяли участь представники міської адміністрації, містяни, волонтери й українські біженці. 

Фото: Павло Риболовлев

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-