У Таллінні діаспора проведе літературний захід «Сучасна поезія воєнного часу»

У Таллінні діаспора проведе літературний захід «Сучасна поезія воєнного часу»

Укрінформ
Союз українок Естонії запросив на літературний захід «Сучасна поезія воєнного часу», який відбудеться 7 квітня у приміщенні Центру української культури у Таллінні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

За повідомленням, ця зустріч збере поетес з різних куточків України: Івано-Франківщина, Харківщина, Запоріжжя тощо. Під час літературного заходу для вас прозвучить поезія Ольги Литвин, Аліни Ємельяненко, Ніни Тітарєвої та інших.

Союз українок Естонії звернув окрему увагу на творчість пані Ніни Тітарєвої, яка почала писати вірші у віці 80 років, саме під час війни, надихнувшись творчістю видатної української поетеси Ліни Костенко. Пані Ніна – щира патріотка України, яка через свої вірші доносить слова болю та переживання за долю країни та українців, опинившись на естонській землі, як вимушена воєнна переселенка.

«Чекаємо на наше літературне зібрання кожного, кому до вподоби сучасна українська поезія воєнного часу, хто полюбляє читати, або пише сам і хотів би познайомити зі своєю творчістю», – йдеться в анонсі.

Захід організовує Союз українок Естонії за сприяння Центру української культури.

Зустріч «Сучасна поезія воєнного часу» розпочнеться в неділю о 12.00. Центр української культури розташований за адресою: Laboratooriumi 22, Tallinn. Вхід на захід вільний.

Детальну інформацію про захід можна отримати в організатора Аліни Ємельяненко (тел. 58952918).

Нагадаємо, у Центрі української культури (Ukraina Kultuurikeskus) у Таллінні у рамках підготовки до Великодня естонські й українські жінки взяли учать у майстеркласі з розпису писанок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-