Союз українців Румунії запросив на безплатні курси української мови

Союз українців Румунії запросив на безплатні курси української мови

Укрінформ
Союз українців Румунії (СУР) організовує безкоштовні курси української мови у місті Сігету-Мармацієй для всіх, хто зацікавлений у збагаченні своїх знань і глибшому зв’язку з українською ідентичністю.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СУР.

Курси проводитиме професор Лариса Петрецька, випускниця Педагогічного ліцею імені «Тараса Шевченка» в місті Сігету-Мармацієй. 

«Курси призначені для всіх, хто хоче вивчати українську мову, незалежно від віку та рівня знань. У все більш взаємопов’язаному світі вивчення нової мови не лише відкриває нові можливості, але й сприяє збереженню та просуванню культурного різноманіття», – повідомили в СУР.

Період реєстрації: 25 березня – 5 квітня 2024 року. Курси стартують 8 квітня 2024 року. Місце проведення: Сігету-Мармацієй, Мармуреська Філія Союзу українців Румунії. Вікові обмеження відсутні.

Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо. колектив посольства України в Румунії та представники української громади у рамках урочистих заходів з нагоди 219-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка поклали квіти до пам’ятника великому Кобзарю у Бухаресті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-