Українські громади взяли участь у святкуванні дня Святого Патріка в різних куточках Ірландії

Українські громади взяли участь у святкуванні дня Святого Патріка в різних куточках Ірландії

Фото
Укрінформ
Українські громади в Ірландії взяли участь у парадах з нагоди святкування дня Святого Патріка в Дубліні й інших ірландських містах.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила благодійна організація «Українська дія в Ірландії (Ukrainian Action in Ireland).

«Від Коннемари до Дубліна, в багатьох куточках Ірландії, українці відзначили цей день разом із місцевими громадами. Українські колони долучилися до парадів, принесли із собою свою неповторну культуру, танці та співи», – ідеться в дописі.

Зауважується, що парад Святого Патріка у Дубліні це найбільший фестиваль Ірландії й фактично найбільше свято року на смарагдовому острові. А ще це найбільша медіаплатформа де українські громади могли представити Україну у всій її різноманітності. Тому історія виступу була про Україну.

«Такі моменти нагадують нам про силу спільності та підтримки. Спільно ми створюємо краще майбутнє, де кожна культура має своє місце та можливість виявити себе. Дякуємо всім, хто робив це свято таким особливим та незабутнім!», – додали в організації.

Нагадаємо, в ірландському Кавані відбулася виставка переможців фотоконкурсу «Ірландія очима українців».

Фото: Ukrainian Action in Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-