Українська громада в Йорданії долучилася до відзначення дня народження Шевченка

Українська громада в Йорданії долучилася до відзначення дня народження Шевченка

Відео
Укрінформ
У культурному центрі при ГО «Українська хата в Йорданії» до відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка було проведено тематичне заняття, присвячене дню народження видатного українського поета, прозаїка, мислителя та громадського діяча.

Про це Укрінформу повідомили в посольстві України в Йорданії.

Під час просвітницького заходу наймолодші члени української діаспори ознайомились із життєвим шляхом великого Кобзаря, а також його внеском у становлення української культури та національної ідентичності нашого народу.

Окрім цього, учасники «Клубу української пісні» при ГО «Українська хата в Йорданії» долучились до міжнародного онлайн-флешмобу «Борітеся – поборете», у рамках якого окремими членами української громади в Йорданії декламувались найвідоміші твори Шевченка.

«Це наш внесок у повернення до української України, збереження історії і культури нашої нації », – йдеться у відповідному дописі на фейсбук-сторінці громадської організації. 

Нагадаємо, члени української громади в Йорданії долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання та церемонії приспущення Державного Прапора на території посольства України з нагоди другої річниці повномасштабної війни Росії проти України та десятої річниці російської окупації Криму та міста Севастополь.

Фото: Скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-