На виставці в Дохійській міжнародній школі представили український стенд

На виставці в Дохійській міжнародній школі представили український стенд

Фото
Укрінформ
У Катарі 29 лютого український стенд представили в Дохійській міжнародній школі на виставці-презентації країн, діти з яких навчаються у цьому навчальному закладі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Катарі.

Подія відбулася в рамках заходів з відзначення шкільного свята «International Day in the USI».

«За ініціативою мам наших українських школярів, яку радо підтримало Посольство, було оформлено український стенд, на якому було представлено не лише інформацію про історію та культуру нашої країни, але й безліч традиційних українських смаколиків власного виробництва. Мабуть, саме з цієї причини, український стенд мав неабияку популярність серед відвідувачів свята», – написало диппредставництво.

Зауважується, що гості виставки відзначили мистецьке оформлення стенда, красу українського одягу, багатогранність національної кухні та традиційну гостинність, притаманну українському народові.

Посольство висловило щиру вдячність українкам, які представляли національний стенд і зробили все для того, аби Україна була достойно репрезентована на цьому святі.

Нагадаємо, в Українському навчальному клубі при посольстві України у Державі Катар 16 лютого відбулася чергова зустріч, яка цього разу була присвячена Міжнародному дню рідної мови.

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-